수영 후 호텔 대욕장에서 피로를 풀고, 방에서 조금 쉬다가 저녁 먹으러 나왔어요. 주말인데 할로윈을 앞두고 있어서 거리가 정말 떠들썩했어요.
After swimming at the beach, we returned to the hotel, took a short rest in the room, and then went out for dinner. With Halloween just around the corner, the streets were filled with people dressed up in costumes.
오키나와에 왔으니, 한끼는 철판 요리가 먹고 싶더라고요. 아메리칸 빌리지에서 괜찮아보이는 곳이 STEAK HOUSE FOUR SEASONS였습니다 :)
My husband and I wanted to have teppanyaki for dinner, and STEAK HOUSE FOUR SEASONS seemed like a great choice.
- 위치: 2 Chome-5-2 Mihama, Chatan, Nakagami District, Okinawa 904-0115, Japan
철판을 둘러싼 좌석들. 신혼 여행지였던 하와이에서 철판 요리집에 갔던 기억이 있는데, 무려 9년 전이군용...
There were seats surrounding the teppan. I recalled visiting a teppanyaki restaurant during our honeymoon in Hawaii, a surprising memory considering it was a whopping 9 years ago...
역시 메뉴는 선택지가 많아서 고르기 어려웠어요. 아이가 먹을 키즈 함박 스테이크(¥ 1,650)를 하나 주문하고, 어른들은 스테이크와 새우구이(¥ 5,500), 갈릭볶음밥(¥ 473)그리고 돼지고기 150g(¥ 2,970)도 주문했어요.
With so many choices, it was challenging to decide what to eat. We ended up ordering a kids' hamburger steak for my child, and for the adults, we chose steak, shrimp, garlic fried rice, and pork.
스테이크를 주문할 경우 사이드 요리는 2가지씩 선택할 수 있는데, 키즈 메뉴는 두부와 파스타, 어른들은 숙주 볶음과 파스타로 선택했어요. 한글 번역이 정확하지 않아서 영어를 보는 게 더 편합니다. (얼른 일본어 까막눈에서 벗어나야지....)
When ordering steak, you can choose two side dishes. For the kids' menu, we chose tofu and pasta, while the adults went with stir-fried bean sprouts and pasta. The Korean translation was not accurate, so it's easier to understand in English.
주문하면 셰프님이 재료 준비를 해주십니다 :)
After placing our order, the chef began preparing our meal.
스테이크 주문 시 기본으로 음료와 스프, 샐러드, 밥이 나와요. 양이 결코 적지 않더라고요...ㅎㅎㅎ 전 음료를 레몬티로 골랐어요. 시럽을 넣어 마시니 맛있더라고요.
When you order steak, it comes with a complimentary set of a drink, soup, salad, and rice. I chose lemon tea as my drink.
스프도 고소하니 맛있었고요.
The soup was delicious.
샐러드도 상큼했어요.
The salad was also refreshing and tasty.
아이용 함박 스테이크와 돼지고기, 숙주 볶음을 먼저 요리해주셨어요.
The chef first cooked the kids' hamburger steak and pork, along with stir-fried bean sprouts.
요리가 다 되면, 셰프님이 앞접시에 직접 올려주셨어요. 소스는 돼지고기용과 소고기용을 따로 준비해주시는데, 기호에 따라 찍어먹으면 됩니다 :)
When the steak was ready to be enjoyed, the chef personally placed it on the dishes in front of me. They provided separate sauces for pork and beef, allowing you to dip according to your preference.
갈릭 볶음밥도 정말 맛있었어요. 불향이 솔솔 났습니다 :)
The garlic fried rice was also really delicious.
키즈 메뉴는, 플라스틱 재질의 칸막이가 있는 접시에 요리를 올려주셨어요. 요리들이 다 부드러워서 아이가 먹기 좋았습니다.
For the kids' menu, they served the dishes on a plastic plate with dividers. The dishes were all soft and easy for my child to eat.
소고기와 새우가 맛있게 구워지는 모습 :) 셰프님이 후추와 소금통으로 간단한 쇼(?)도 보여주셨어요.
The sight of beef and shrimp grilling looked truly delicious :) The chef also presented a simple show(?) with a pepper and salt shaker.
갓 요리된 스테이크와 새우는 정말 맛있었어요. 적당한 양념과 굽기라 맛이 없을 수가 없죠...
I enjoyed every bite of the steak. The perfect balance of seasoning and grilling made the flavors outstanding.
마지막으로 올려주신 파스타. 그날그날 소스가 바뀌는데 저희가 갔을 때는 토마토 소스였어요. 나폴리탄처럼 대중적인 맛의 파스타였어요 :)
Finally, the pasta was served. The sauce changes daily, and on the day we visited, it was served with a popular Neapolitan-style tomato sauce.
이렇게 배불리 먹고, 다시 호텔로 슬슬 걸어갔습니다.
After a satisfying meal, we headed back to the hotel.
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